Титульна сторінка - Редактор (Український політико-правовий дискурс, 2024)
Рекомендовано до друку Вченою радою Приватного закладу вищої освіти "Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика" (протокол No 10 від 26 червня 2024 року)